Dajas gym

Hitta hit

Du finner vårt gym på 2:a våningen ovanför ”Filmsalen” ute på Gullberna park. Enklast kommer du hit genom att köra Aklejavägen hela vägen upp tills du kommer till det lilla torget utanför oss. Där kan du parkera. Hela Gullberna området är numera belagt med parkeringsavgift dygnet runt, som betalas med appen ”Smart Park”. Det går även att använda appen ”Easy Park” men den är något dyrare.. Undantag är nere vid den ”Stora parkeringen” där det är avgifts fritt mellan 11.00-14.00 på vardagar vilket är skyltat, så du ställer dig rätt. P-vakterna är väldigt snabba med böte på 300kr.

OM DAJAS GYM

Vi som driver DajasGym nu mera heter Ida Henrysson och Henrik Olsson. Vi tog över efter Kajsa von Dahn 1:a Mars 2020. (Japp precis innan pandemin var ett faktum..)

Jag, Ida, är den som jobbar mest på gymmet, men Henrik är inne till och från.

Dajas gym startades av Kajsa 2006, och 2010 flyttade hon det den lokal vi nu är i. Som jag förstår så ville Kajsa skapa ett gym där människor, särskilt äldre, skulle trivas och känna att de kunde komma oavsett kunskap eller klädsel.

Det var just samma vision som vi hade när vi började fundera på att starta ett träningsställe med fokus på välmående för människor som aldrig riktigt känt sig trygga eller hemma på andra gym. Jag, Ida som själv varit överviktig stor del av livet och alltid känt mig malplacerad på gym blev överlycklig när jag mötte Kajsa och direkt kände att detta var gymmet att bygga vidare på. 

VÅRA VÄRDERINGAR