Covid-19

Nu har 8 månader passerat sedan vi tog över Dajas Gym. Lika länge har Corona huserat i Sverige. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte varit (och är) tuffa tider för oss på gymmet. Men vi kämpar på. ”Det som inte dödar stärker” är inpräntat i mitt huvud och jag VET att vi kommer fixa detta. Väl på andra sidan av denna pandemi, så kommer vi vara starkare och säkrare i vår roll som gymägare! Men även som individer. Så mycket jag har fått omvärdera och insett att jag faktiskt prioriterar högre (och lägre) än vad jag tidigare trott. Så även om detta år har varit otroligt prövande, så har det faktiskt varit riktigt lärorikt i min personliga utveckling. Nu vet jag att jag kommer bjuda hem människor MYCKET oftare än jag tidigare gjort, när det väl är ok igen. För jag älskar verkligen att hänga och skratta med människor. Jag kommer även vara betydligt bättre på att ha tillit till att allt ordnar sig. För att oroa sig kostar på tok för mycket energi. Det är en kunskap jag verkligen har fått lära mig nu när energi påfyllningen från att umgås med vänner har lyst med sin frånvaro.

Jag har även fått lära mig tålamod samt att göra andra glädjande saker som ger mig lite energi när de sociala tappet blev ett faktum. Som att vara kreativ, förnya inredningen på jobbet och Konmaria både där och hemma så jag omges med saker och ting som ger mig glädje istället för att undermedvetet dra energi. Små saker som påverkar så otroligt mycket mer än man tror! En gardin, en tavla och en växt som inte får ditt hjärta att dansa kostar på din energi i smyg. Så en stor vacker växt med löss fick flytta. En färglad gardin tackades av och en hylla som störde mig fick målas om och några fototavlor, från en fin vän, som jag blir glad av fick flytta in. Enkla men viktiga detaljer att förändra. Troligen inget jag hade kommit till att reflektera över om min energi och stora energikällan (umgås med vänner) inte hade sinat. Så inget ont utan att det för något gott med sig.

Här på gymmet är det öppet som vanligt. Vi vädjar till alla med minsta symptom eller känsla av att inte känna sig helt 100, att stanna hemma. Vi har dessutom begränsat antalet i gymdelen till 6personer åt gången. Nu finns det även fler sprayflaskor och papperskällor än tidigare, samt engångshandskar. Så vi håller i och håller ut. Tillsammans visar vi hänsyn och fixar detta!

Bild på lite små estetiska förändringar som jag gjort.

Håll nu avstånd, men behåll fysiskt välstånd.

Kram Ida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *