Ett år!

Tänk, idag är det 1år sedan vi tog över Dajas Gym Henrik och jag. Vilket även innebär att det är ett år sedan covid blev en pandemi och stannade upp livet för många, även oss. Ett år… av drömmar som sats på paus, ekonomi som sinat och energi som dalat.

Men idag möttes jag av solen och känslan av att 2021 kommer bli ett magiskt och glädjefyllt år började bubbla inom mig. Idag valde vi dagen till ära att ändra våra öppettider. Jag har under året som varit mått dåligt av en inre stress som jag inte är villig att ta med mig in i framtiden. Därför ha jag valt att förändra det som jag själv kan påverka, vilket bland annat är mina arbetstider. Istället för att vara på plats 8-17, så väljer jag att förlänga en av dagarna till 19, och förkotta resterande till 15. Bara vetskapen om denna ändring har verkligen påverkat mig positivt, och nu är veckan då detta implementeras här, och det känns underbart! Att vara förälder och fåihop livet utan att må dåligt är såm otroligt viktigt för mig. Att familjen, min hälsa och vårt liv går före allt är inget jag sticker under stolen med. Nej företaget är verkligen sekundärt. Men absolut viktigt ändå! Det är ju här jag får utlopp för känslan att hjälpa andra. Utlopp för min kreativitet och en möjlighet a skapa de föreag jag drömmer om. hälsa för kropp själ och sinne. i min framidsvision har vi anställt en personal. Vi har utökat vårt utbud med fler tjänster. Henrik har börjat jobba på Dajas någon dag i veckan. Det är vår vision. Nästa år vill jag att den visionen ska vara införlivad. Därför kommer vi att ändra våra priser lite, för att matcha de höjda kostnader vi fått, och för att fräsha upp lite. Detta kommer gäller bara ny köp, har du redan autogiro så påverkas du inte.. Framtiden känns så rolig och spännande!

Jag vill även passa på att tacka alla kunder under året som gått, som stöttat oss och varit medlemmar. Ni är fantastiska!

Nu ska jag hem till min fina familj som jag är otroligt lycklig för. Även tacksam att vi är friska och välmående. Livet är ljuvligt när man fokusera på det viktiga i livet, som för mig är gemenskap, glädje och frihet.

Kram Ida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *