Gruppsessions premiär!

Bild från senaste meditativa eventet av Ida , en fullmåne session på plats hos kund.

Premiär för Gruppsession med mig, Ida, på temat ”Öppna upp”.

Avsätt tid för dig själv och träffa likasinnade. För dig som är nyfiken på meditativa verktyg men inte riktigt provat förut. Detta är dagen att öppna upp för att testa på det!  ✨

Lördagen den 7 Maj kl.10.00-12.30

Förmiddagen kommer innehålla:

*En meditativ upplevelse
*sköna toner och mjuka dofter
* Liggande inlandning i dagens session
*Andnings övning
*Enkla rörelse på temat
*Vägledd meditation på temat
*Reflektion genom att skriva för sig själv
*Valfri muntlig delning av sina reflektioner
*Personligt budskap via orakelkort

Pris; 225kr
Plats; Gymnastiksalen på Gullberna Park, Karlskrona, alltså precis under Dajas Gym.

8 platser, så först till kvarn!

Anmälan görs genom e-post till: email@idahenrysson.se 

Här är länk till information om evenemanget på facebook: https://fb.me/e/2leEgvgsg


Jag, Ida, är så otroligt taggad på detta! Som många vet brinner jag verkligen för personlig utveckling, välmående och det spirituella i härlig symbios. Att ta hand om kroppen är verkligen underbart. Men att ta hand om själ och knopp är minst lika viktigt. Planen var att vi ganska snart efter att vi tagit över gymmet skulle börja med tjänster inom gruppcoaching och meditativacirklar. Men så kom Corona och satte stopp. Det gav framför allt mig massor av tid att förbereda, planera och lära känna hur jag ville göra detta in i detalj. Och nu, NU äntligen är pandemin över!!! Därför blev det äntligen möjligt att sjösätta gruppsessioner, WOHO! Där jag väver samman allt jag älskar tille n härlig stud för sitt välbefinnande och motverka stress. Först ut är denna förmiddag på temat ”Öppna upp”.

För det handlar mycket om att faktiskt öppna upp och tillåta sig att testa på, ta emot, ha ett öppet sinne för det man känner en dragning och nyfikenhet till. Allt börja med en känsla…en nyfikenhet…och modet att följa den ingivelsen. Därefter följer en annan känsla som antingen tar en vidare på spåret man började nosa sig in på, eller tar en vidare i en annan riktning då spåret kanske tog en till ett annat spår liksom.

Det är precis vad jag gör nu när jag erbjuder denna ”Öppna upp”-förmiddag! Fjärillarna i magen dansar så där pirrigt och härligt som det gör när man känner att man gör när man är på väg mot något man längtar efter. Ett tecken på att man, eller i detta fall jag, verkligen går i rätt riktning!

Är du med? Ses vi den 7:e Maj?! Det hoppas jag!

Kram Ida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *