Om Dajas Gym

Vi som driver Dajas gym heter Ida Henrysson och Henrik Olsson. Vi tog över efter Kajsa von Dahn Mars 2020. Ida är den som jobbar mest på gymmet, men Henrik är inne till och från.

Dajas gym startades av Kajsa 2006, och 2010 flyttade hon det den lokal vi nu är i. Som jag förstår så ville Kajsa skapa ett gym där människor, särskilt äldre, skulle trivas och känna att de kunde komma oavsett kunskap eller klädsel.

Det var nästan samma vision som vi hade när vi började fundera på att starta ett träningsställe med fokus på välmående för människor som aldrig riktigt känt sig trygga eller hemma på andra gym.

Jag, Ida, som själv varit överviktig stor del av livet och alltid känt sig malplacerad på gym, blev överlycklig när jag mötte Kajsa och direkt kände att detta var gymmet att ta över och bygga vidare på!

Idag är Ida även verksam som livskreatör och cerifierad livscoach. Mer info om Ida som coach och livskreatör finns att läsa på www.idahenrysson.se 

Henrik är verksam inom Savate, en fransk kickboxnings kampsport, där han idag är träningsinstruktör på Carlskrona Savate Club. Han har själv tränat kampsport i över 25år, och har stort intresse i hur kroppens  delar och muskler fungerar.  Till vardags arbetar han som plåtslagare.