Nya tider!

Första Mars lämnade Kajsa von Dahn över till nya ägare, oss! Vi som nu driver gymmet är jag, Ida Henrysson och min sambo Henrik Olsson. Ida är den som aktivt kommer driva gymmet och har en bakgrund som företagare och är även Livskreatör och certifierad Coach. Henrik kommer fortsätta jobba som plåtslagare, men stötta upp på gymmet i stort och smått. Tillsammans har vi två barn, Jessi och Ville. De går i skolan, men kommer garanterat att gästspela då och då.

Vi är så himla glada och stolta över att fått äran att driva detta familjära och gemytliga gym vidare i samma anda som Kajsa gjort!

Vi kommer fortsätta fokusera på att få dem som inte naturligt har lust att träna, och hjälpa dem att komma igång och fokusera på sitt välmående och finna glädje i att ta hand om sin kropp.

Ida erbjuder redan idag livscoaching via sin hemsida, men tänker att det även kan flytta in på gymmet och kommer så småningom att ta emot coachsamtal på Dajas Gym. Många gånger hänger nämligen den mentala hälsan ihop med den fysiska. Kanske behöver du hjälp att hitta ditt ”Varför” för att komma igång med träningen. Då kan coaching vara ett jätte bra hjälpmedel. Vid intresse så läs mer på www.idahenrysson.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *